Over Co.Con

Het verhaal achter Co.Con Coaching

Voor ik begon te studeren twijfelde ik tussen architectuur en psychologie. De logische keuze is dan uiteraard… kunstgeschiedenis! Om vervolgens aan het werk te gaan als HR-verantwoordelijke bij de overheid. Het leven kan soms raar lopen.

Gedurende enkele jaren selecteerde ik de juiste mensen voor de juiste job. Iets waar ik goed in ben en wat ik graag doe. Alleen het leven als werknemer was niet zo mijn ding. Ik worstelde met de gejaagdheid en de werkdruk van het bedrijfsleven. Ik voelde die druk heel goed aan maar wist niet wat ik er aan kon doen – tot het te laat was. En het licht ging uit…

Diagnose: burn-out.

Burn-Out

Mijn lichaam en mijn geest gaven een duidelijk teken dat ik niet op de juiste weg zat. De huisarts zorgde er voor dat ik een tijdje verplicht thuis zat en ik ging op zoek naar hoe ik mijn leven anders in zou delen.

Dankzij therapie leerde ik mezelf, mijn burn-out en mijn hoogsensitiviteit begrijpen. De therapeut daagde mij uit om verder te denken. Waarom niet zelfstandig beginnen?

In iets waar ik écht een passie voor heb??

Het begin van Co.Con

Mijn passie is altijd al geweest om mensen te helpen om hun plek te vinden. Ik startte met een opleiding tot coach en hier vond ik mezelf helemaal terug!

Ik startte Co.Con Coaching vanuit een nood die ik zelf ervaren had. De nood aan een veilige plek om tot rust te komen. Om op zoek te gaan naar wie je bent, wat je wil, wat jouw talenten zijn. Nood ook aan iemand die je kan begeleiden in de zoektocht naar jezelf. Even enkel aan jezelf denken zodat je daarna als een nieuwe persoon weer verder kan! Dat is het mooiste aan coaching voor mij: het moment dat ik de verandering in iemand zie gebeuren.

Dankzij Co.Con Coaching kan ik doen wat ik graag doe: mensen helpen om hun passie te volgen. Als jij op zoek bent naar iemand die jou kan helpen om de juiste loopbaan te vinden, om je burn-out te overwinnen of om je leven weer in de plooi te strijken – dan sta ik graag voor je klaar!

Griet Van den Abeele Co.Con Coaching

Griet Van den Abeele

Co.Con Coach

 


Een sterke basis als coach 

HSP Professional 
Huis voor Veerkracht
Reboarding Katalyst 
Huis voor Veerkracht
Stress & Burn-Out Coach 
Your Coach
 De relatie tussen talent en energieverlies 
HRD Academy
NLP Practitioner 
Happy Coach
Stress & Burn-Out Coaching 
Luc Swinnen
Stress & Burn-Out Coach 
HR Academy
 Stress & Burn-Out Adviseur 
Your Coach
Integrale Coaching Professionals 
Your Coach
Opleiding Loopbaancoach 
NextStep

 

Co.Con Coaching

Griet Van den Abeele
Kortrijksesteenweg 216
9800 Deinze
BE0634 568 951

© 2021

Co.Con Coaching
Design by Get Noticed