Ik had het al eerder aangekondigd in een vorige bericht dat het mijn ambitie is om in 2017 Co.Con Coaching verder te laten groeien. Heb je dat gemist, lees dan zeker nog eens na welke weg ik tot nu toe heb afgelegd! Een eerste stap in die groei is nu ook feit: voortaan kan je ook in Oudenaarde terecht voor loopbaanbegeleiding én stress- & burnoutcoaching.

Een nieuwe praktijklocatie in Oudenaarde

Co.Con vond in de praktijk van Osteopaat Wouter Declercq een aangename plek om je te ontvangen voor alle coachvragen, zowel rond loopbaan als voor stress & burnout klachten. De filosofie en aanpak van Wouter ligt in lijn met de integrale benadering die ook ik in de coaching integreer. Bij het aanpakken van blokkades, zowel mentaal, emotioneel en fysiek, is het belangrijk om verder te kijken dan het symptoom an sich. Door in te zoomen op belemmeringen, onbewuste patronen of beperkende overtuigingen, kan je tot een duurzame doorbraak komen. Werken op zowel lichaam én geest kan dan ook verrijkend zijn in je persoonlijk groeitraject.

Je kan nog steeds terecht in Deinze

Aan de huidige praktijklocatie verandert er niets. Je kan nog steeds terecht op de vertrouwde stek in Astene (Deinze), waar de blauwe zeteltjes je staan op te wachten.

Kennismaken met loopbaancoaching via een infosessie?

Kennismaken kan nog steeds via de infomomenten. Voorlopig gaan deze enkel door in Deinze. Ook wie nadien de coachsessies in Oudenaarde wenst te volgen is van harte welkom in Deinze. Om steeds zicht te hebben op de meest actuele data, verwijs ik je graag door naar de facebookpagina van Co.Con. Like en volg de pagina, dan blijf je steeds op de hoogte van de laatste nieuwtjes!

Twijfel je nog of loopbaanbegeleiding wel voor jou is? Lees dan alvast de top 5 van datgene wat loopbaancoaching jou kan bieden!

Overtuigd? Reserveer dan alvast je plekje voor 27 maart via de contactpagina!