Co.Con Coaching blijft nog even in verlofmodus tot en met zondag 8 januari. Vanaf volgende week zal de inspiratiehoek heel wat frequenter gevuld worden met interessante artikels, tips en weetjes.

Tijd om te ontspannen

Na een druk werkjaar is het ook voor mij even tijd om te ontspannen. Ik geniet deze week nog wat verder van een ontspannen weekje met het gezin. Tijd om dingen samen te doen, te ontspannen, mij uit te leven in hobby’s die even aan de kant lagen. Vanaf maandag 9 januari gaan we er terug met volle zin tegen aan. Wie mijn vorige bericht las, heeft kunnen lezen dat er heel wat boeiende uitdagingen klaar staan om verder uit te werken. Heb je iets gemist, ga dan gerust nog eventjes teruglezen!

Sta je toch te popelen om je goede voornemens waar te maken?

Was tijd maken om even stil te staan bij waar je staat, minder stress in het nieuwe jaar of eindelijk op zoek gaan naar die droombaan één van de voornemens op je nieuwjaarsbrief? Sta je toch nu al te popelen van ongeduld om daarmee aan de slag te gaan? Kijk dan zeker eens verder op de website naar de mogelijkheden van loopbaancoaching of stress- & burnoutcoaching. Een plaatsje boeken in de agenda kan je gewoon per mail blijven doen, ik reageer zo snel mogelijk!

Wil je gewoon op de hoogte blijven van wat Co.Con nog te bieden heeft, laat dan je gegevens achter op de homepagina en ik stuur je af en toe een update via de nieuwsbrief!

En nu terug… relax en onderuit…of nee… achter de naaimachine voor een projectje handmade!