Er zijn nieuwe data voor de gratis infosessie over de mogelijkheden van loopbaancoaching. Loopbaancoaching kan je veel voordelen opleveren om tot een nieuwe stap te komen in je loopbaan. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging, wil je weten wat je mogelijkheden nog zijn of loop je steeds vast in dezelfde valkuilen? Kom naar een infosessie om te weten te komen hoe loopbaancoaching daarbij kan helpen!

Nieuwe data: 7 februari – 27 maart

Op dinsdag 7 februari en op maandag 27 maart kan je om 20u terecht in de praktijk voor een gratis infosessie. Tijdens de infosessie kan je vooreerst kennismaken met wie ik ben als coach. Een persoonlijke ‘klick’ is immers de basisvereiste om een succesvol traject te kunnen afleggen. Verder krijg je een indruk van de mogelijkheden die loopbaancoaching biedt en wat dit voor jou precies kan betekenen. Je krijgt antwoord op vragen zoals ‘voor wie is loopbaancoaching bedoeld?’, ‘hoe ziet zo’n traject er uit?’, ‘wat wordt er van mij verwacht?’, …

Reserveer je plekje tijdig!

Wil je er graag bij zijn, reserveer dan zeker je plaatsje via de contactpagina. Vergeet daarbij niet te vermelden wie je bent en voor welke sessie je kiest. Omwille van plaats in de coachruimte, is het aantal plekjes beperkt.

Passen de data niet of hou je je vraag liever discreet, dan kan je een afspraak maken voor een individueel kennismakingsgesprek van 30 minuten.

Wat levert loopbaancoaching je op?

Twijfel je nog?

Dan geef ik hierbij de top 5 van wat loopbaancoaching je kan opleveren:

  1. Je krijgt inzicht in je kwaliteiten en talenten
  2. Je leert kennen wat mogelijke valkuilen zijn en hoe je daar bewust mee kan omgaan
  3. Je komt terug in contact met je passies en je waarden
  4. Je krijgt meer inzicht in welk type job en welke sector het beste bij je passen
  5. En misschien nog de belangrijkste! Je hoeft niet persé van job te veranderen! Met wat je geleerd hebt is het vaak ook gewoon mogelijk om binnen je eigen organisatie aan de slag te blijven. Je komt door de coaching tot een brede waaier aan inzichten waarmee je vervolgens ofwel zelf aan de slag kan om je situatie te verbeteren of je kan met de juiste personen intern gaan praten om tot de juiste verandering te komen.

 

Zien we elkaar op één van de infosessies? Ik kijk er alvast naar uit om je te ontmoeten!

Warme groeten,

Griet