Kreeg je de diagnose “burn-out” en weet je niet hoe je verder moet?  

♦  Ben je vaak moe, heb je nergens energie voor en ga je met tegenzin naar je werk?  

  Wil je na een burn-out weer aan het werk maar weet je niet hoe?  

Eerste opvang bij burn-out

Je kan bij Co.Con Coaching terecht vanaf dag 1 van een burn-out diagnose.
Vaak is het allemaal moeilijk te begrijpen: waarom heb ik een burn-out? Ik heb hier geen “recht” op, alles ging toch goed?! Waarom voel ik mij lichamelijk zo slecht?
Je vertelt jouw verhaal, de moeilijkheden waar je mee zit. En je stelt de vragen waar je mee worstelt.

Een goede uitleg van wat er met jou gebeurt is de eerste stap. Het begrijpen zorgt er voor dat je alles een plaats leert te geven.

Burn-Out Coaching

Als je de burn-out kan plaatsen gaan we op zoek naar de oorzaken. Iedereen heeft een andere persoonlijkheid en andere gedachtenpatronen of ideeën die een rol spelen in burn-out. Samen onderzoeken we wat er in jouw situatie significant is en hoe je kan omgaan met stress-factoren.
We bouwen aan een sterk fundament waar je op kan terugvallen. Je conditie, voeding en gedachtenpatronen spelen allemaal een rol. De weg uit een burn-out gaat met vallen en opgaan, het is dus normaal dat het soms wat minder gaat. Maar dankzij dat sterke fundament geraak je nooit meer zo diep en weet je wat te doen.

Reïntegratiecoach

Ben je genezen van je burn-out en wil je weer aan de slag? Je werkgever wil wellicht extra uitleg of je weet zelf niet goed aan te geven hoe je er mee om moet gaan. Je collega’s begrijpen het fenomeen burn-out misschien niet en weten niet hoe ze je moeten benaderen.

Voor al deze dingen kan ik als reïntegratiecoach met jou meegaan. Mijn ervaring met bedrijven en burn-out is dat men vaak het beste wil voor de werknemers maar niet weet wat te doen.

Praktische informatie

Laat het opstarten van burn-out coaching geen extra reden tot stress zijn! Het werkt heel simpel:
Je belt of stuurt een e-mail met je contactinformatie en je situatie in het kort: denk je dat je risico loopt op een burn-out of kreeg je de diagnose al via een huisarts? Ben je een tijdje thuis of probeer je verder te ploeteren?
We spreken een datum af voor een eerste sessie. Je hoeft hiervoor geen weken te wachten, ik zorg voor een snelle opvang bij burn-out.

Twijfel je nog over coaching? Weet dan dat een burn-out niet zomaar over gaat! Gewoon enkele weken rust is niet voldoende om de achterliggende oorzaken aan te pakken. Laat je altijd goed begeleiden wanneer je met een burn-out zit.

Co.Con Coaching

Griet Van den Abeele
Kortrijksesteenweg 216
9800 Deinze
BE0634 568 951

© 2021

Co.Con Coaching
Design by Get Noticed