Life Coaching

 

♦ Voel je je vaak futloos en durf je geen keuzes maken? ♦

 Heb je last van faalangst, perfectionisme of “people pleasing”? 

 Wil je je leven weer zélf in de hand krijgen? 

Je kan bij Co.Con Coaching terecht voor integrale life coaching. Als coach focus ik het liefst op jouw talenten, passies en sterke kanten. Je leert ze op een onderbouwde manier inzetten zodat je persoonlijke uitdagingen vanuit je sterktes het hoofd kan bieden.

Integrale coaching betekent dat we vanuit de coaching alle vlakken van je leven in kaart brengen. De hele context speelt een belangrijke rol: wie ben jij, waarom maak je de keuzes die je maakt en hoe sta je in het leven? Life coaching is minder gericht op specifieke doelen maar eerder op een betere levenshouding, je leven weer onder controle kunnen krijgen.

Het uiteindelijke doel is steeds om jou te leren omgaan met je eigen uitdagingen. Je stimuleren om je hart te volgen en de stap te durven zetten die je hart je ingeeft. Je hebt je talenten gekregen om er iets mee te doen. Op je eigen tijd en op je eigen manier.

 

Hoe werkt life coaching?

De coaching gebeurt altijd op een creatieve manier: praten, situaties in een beeld weergeven, aan de hand van tekeningen meer inzicht krijgen in de zaken waar je mee worstelt, … Onder begeleiding leer je voor jezelf jouw uitdagingen een plaats geven zodat er weer energie vrijkomt om vooruit te geraken.

Wanneer de uitdagingen vaak tot uiting komen in je carrière kan je overwegen om de coaching via loopbaancoaching aan te vragen. Op deze manier kan je eventueel gebruik maken van loopbaancheques.

Belangrijke thema’s

Perfectionisme
 Faalangst
 Omgaan met hoogsensitiviteit
 Het gevoel dat je steeds tekortschiet
♦ Angst voor verandering
People pleasing

Benieuwd naar wat life coaching voor jou kan betekenen?

Elk traject ziet er anders uit omdat iedere persoon een eigen verhaal heeft en andere uitdagingen krijgt in het leven.

Twijfel je of je met jouw situatie bij mij terecht kan? Stuur gerust een mailtje en ik laat je weten wat we samen kunnen bereiken!

Co.Con Coaching

Griet Van den Abeele
Kortrijksesteenweg 216
9800 Deinze
BE0634 568 951

© 2021

Co.Con Coaching
Design by Get Noticed